Wat we doen en hoe we dat doen

Opdrachtgevers en management support professionals bij elkaar brengen: dat is simpel gezegd wat Pro Assistance doet. En we maken het onszelf daarbij graag moeilijk. Door te zoeken naar de échte vraag achter de opdracht. Door dieper te gaan en verder door te vragen. Bij de opdrachtgever en bij de kandidaat.

We bemiddelen ervaren assistenten voor functies waar ze het beste tot hun recht komen. We gaan niet voor middle of the road, maar voor best of class. Zodat opdrachtgevers echt de meerwaarde van onze betrokken professionals ervaren. Dat doen wij met een hecht team van gedreven consultants. In onze aanpak zijn we persoonlijk, flexibel en we kunnen snel schakelen. Maar wel altijd met wederzijds respect.  

In onze searches sluiten we geen partijen uit, niet op basis van leeftijd, gender, afkomst, religieuze of politieke overtuiging, geaardheid of fysieke gesteldheid.

Doe waar je goed in bent, wees jezelf en vooral: doe wat je doet met plezier.

Dit zijn onze kernwaarden

Vertrouwen – gepassioneerd – persoonlijk – kwaliteit – respect – ambitieus – authentiek – aandacht

Dit vinden we belangrijk

Geen mens is gelijk en geen opdracht is hetzelfde. Wat de vraag ook is, de belangen van de opdrachtgever en de kandidaat zijn voor ons even belangrijk. Pas als beide partijen tevreden en blij zijn, zijn wij dat ook.

Ons eigen cv

Sinds 2003 hebben we een mooi trackrecord opgebouwd. Met succesvol ingevulde opdrachten voor aansprekende opdrachtgevers. Het tastbare resultaat van onze manier van werken, van onze kennis van zaken en van ons effectieve netwerk. Vraag dus gerust naar ons cv.

Consultants

Onze ervaren consultants weten waar ze het over hebben en kennen het vakgebied als geen ander. Ze hebben allemaal zelf gewerkt als ondersteuner. Dat maakt onze consultants betrokken gesprekspartners met ook allemaal een eigen specialisme. Vanuit een achtergrond als ondernemer, management assistent, coach of manager.

 

Onze Mensen

Directeur / Consultant
Consultant
Consultant
Consultant
Consultant
Recruitment Assistant
Finance & Operations manager
Allround Assistant
Recruitment Assistant
Finance Assistant & Contractmanagement
Marketing & communicatie

Kom je bij ons werken?

Vertrouwen – gepassioneerd – persoonlijk – kwaliteit – respect – ambitieus – authentiek – aandacht.

 

Dit zijn wij. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

Contact opnemen

Bel ons kantoor 020 301 67 80

“*” verplicht veld

Solliciteren

“*” verplicht veld