Werving & selectie
Vaste en interim
kandidaten

Werving
& selectie

Vaste en

interim

kandidaten

Snel de beste kandidaten vinden

Pro Assistance vindt voor u de juiste management ondersteuners.

Wij zijn sinds 2003 de autoriteit in Nederland op het gebied van management support posities en door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat snel de juiste kandidaat voor te stellen. Vast of tijdelijk. Wij werken uitsluitend met bevlogen, goed opgeleide assistants, die hun expertise met passie inzetten en daardoor van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie.

Op zoek naar de beste support in management support? Welkom bij Pro Assistance.

Ervaren professionals voor management support

Van personal en executive assistants, (directie-/bestuurs-) secretaressen, management assistenten tot office managers. Pro Assistance werft, plaatst en bemiddelt voor management support functies voor bestuur, directie en management. Binnen alle branches en voor elk type organisatie. En met succes: bijna altijd wordt binnen de afgesproken termijn de perfecte match gerealiseerd.

Wat u ook zoekt, wij werven en selecteren de beste professionals voor uw organisatie. Voor vast of op tijdelijke basis. Bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte of verlof.

En zoekt u een externe professional die het functioneren van uw secretariaat kan onderzoeken en optimaliseren? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.

Pro Assistance geeft advies over de inrichting, bezetting en het functioneren van uw secretariaat. We komen graag langs om uw wensen en verwachtingen van personeel en management te inventariseren. Samen met u komen wij vervolgens tot de meest efficiënte oplossing.

Onze consultants hebben bijzonder veel ervaring. Het zijn stuk voor stuk professionele gesprekspartners die goed begrijpen wat er nodig is.

Onze kandidaten

Natuurlijk hebben onze kandidaten meerdere jaren relevante werkervaring en zijn ze vrijwel altijd in het bezit van een (vakgericht) hbo- of een wo-diploma, aangevuld met professionele trainingen. Uiteraard beschikken ze ook over een enorme passie voor het vak, zijn ze dienstverlenend ingesteld en zijn het, niet onbelangrijk, professionele en leuke mensen om mee te werken.

Vaste professionals

Drie wegen naar de juiste match

Onze search naar de juiste match kent een aantal schillen. Drie om precies te zijn. 1. Het waardevolle netwerk dat we vanaf 2003 hebben opgebouwd. 2. Onze uitgebreide, eigen database. 3. De derde schil bestaat uit effectieve externe werving via media. Soms is één schil voldoende, soms is er meer nodig. Maar altijd resulteert de zoektocht in een beperkt aantal maatwerkprofielen die we graag met u bespreken en waar u een keuze uit kunt maken.

Interim professionals

Continuïteit gegarandeerd

Heeft u tijdelijke support nodig en wel meteen? Dat kan. Pro Assistance heeft een speciale pool van hooggekwalificeerde interim managementondersteuners. Zelfstandig werkende professionals die slagvaardig zijn, snel kunnen invoegen en die de continuïteit van uw proces garanderen. Direct inzetbaar, zonder verplichting van een dienstverband.

Meteen support nodig? Neem contact met ons op. We vertellen graag wat wij u kunnen bieden.

Contact opnemen

Bel ons kantoor 020 301 67 80

“*” verplicht veld