Ontdek je toekomst met onze hulp

Ben jij een ervaren (directie)secretaresse, personal assistant of management assistent? Ben je toe aan een nieuwe carrièrestap? En klaar om je ambities te verkennen? Het netwerk van Pro Assistance biedt carrièrekansen waarmee je als vaste professional je volgende stap kunt maken.

Zo gaat het in z'n werk

De volgende stap maken, kan op twee manieren. Reageer op een van onze vacatures of op de open sollicitatie en stuur je cv. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Onze consultants kijken of zij voldoende aanknopingspunten zien in je cv. Is dat het geval, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je leren kennen. Als persoon en als professional. Wat zijn je ambities? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Wat zijn voor jou kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt? Wat zijn jouw doelen?

Past een concrete vacature perfect bij jou? Dan stellen we je voor aan een van onze opdrachtgevers. Zo niet, dan kunnen we, als jij dat ook wilt, je gegevens in portefeuille houden. Goed te weten: bij een vacature raadplegen we altijd onze up-to-date database met professionals die wij persoonlijk kennen.

Je persoonlijk adviseur

Onze consultants kennen jouw vakgebied en de markt en zijn zeer ervaren professionals. In elke procedure begeleidt een van hen je intensief en persoonlijk. Na de bemiddeling houden we nog een jaar contact. We evalueren onze samenwerking om zo voortdurend te kunnen sturen op kwaliteit.

Wie ben jij?

Je bent een professionele assistent en hebt meerdere jaren relevante werkervaring. Ook ben je in het bezit van minimaal een havo of vwo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een vakgericht hbo-diploma, een wo-opleiding en/of relevante trainingen. Niet onbelangrijk: je hebt passie voor het vak en een dienstverlenende instelling. En natuurlijk lezen we graag je getuigschriften of trekken we in overleg, referenties na.

Klaar voor een nieuwe baan?

Sollicitatieprocedure

Reageren

Je kunt solliciteren op een concrete vacature of via een open inschrijving. In beide gevallen ontvang je een ontvangstbevestiging van ons. Zodat je weet dat jouw gegevens goed bij ons zijn aangekomen.

Beoordelen

Na ontvangst van jouw gegevens beoordelen wij jouw cv en eventuele motivatie en kijken of er voldoende aanknopingspunten zijn. Is dat het geval? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met een van onze consultants, bij ons op kantoor. Zijn er te weinig raakvlakken, dan laten we jou dat uiteraard ook eerlijk weten. In beide gevallen weet je binnen enkele dagen waar je aan toe bent.

Vervolgtraject

Biedt ons kennismakingsgesprek perspectief (voor jou en voor ons) en is er op dat moment een passende vacature, dan stellen wij jou aan deze opdrachtgever voor. In het traject dat volgt begeleiden wij jou uiteraard.

Is er op dat moment geen passende baan, maar zien wij wel mogelijkheden voor je in de nabije toekomst? In dat geval houden we, als jij dat ook wilt, jouw cv in portefeuille.

Contact opnemen

Bel ons kantoor 020 301 67 80

“*” verplicht veld

Solliciteren

“*” verplicht veld