Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Boost je carrière met onze hulp

Een baan is niet alleen maar werk. Het is ook een ontwikkelplek. Je hebt ambities, je groeit in je baan, maar op enig moment groei je ook weer uit je baan. Je wilt verder. De constante in je carrière is de drive die je hebt om het beste uit jezelf te halen. Maar ook door je vakkennis op peil te houden en je verder te ontwikkelen. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld bij het aanscherpen van vaardigheden of door te klankborden over je professionele ontwikkeling. Pro Assistance kan jou in je carrière verder helpen.

Carrière coaching

Je wilt verder groeien in je vak, wat is daarvoor nodig? Hoe kun je jouw competenties verder ontwikkelen?

Carrière coaching via Pro Assistance kan bijdragen aan je professionele ontwikkeling en je helpen om je carrièrewensen te realiseren. Het vergroot het inzicht in je eigen functioneren en je krijgt handvatten om je verbeterpunten aan te pakken. De coaching richt zich met name op het realiseren van een goede balans tussen wat een organisatie vraagt en wat jij kan en wil leveren.

Goed te weten: individuele trajecten zijn maatwerk en worden altijd voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek. 

Carrière coaching richt zich op professionals die met meer voldoening, energie en succes willen werken. Onze coach begeleidt je in situaties van professionele oriëntatie, groei en verandering.

Hoe doen we dat?

Tijdens het coaching traject krijg je inzicht in gedrag dat je belemmert. En in wat nodig is om professioneel verder te groeien. De aanpak geeft je richting om daarna zelf aan de slag te gaan. Jij hebt dus zelf de regie over je eigen ontwikkeltraject. De elementen die aan bod komen zijn je rol in de organisatie, je competenties en vaardigheden en je ambitie en drive.

Het coaching traject:
dit zijn de stappen

  • vrijblijvend intakegesprek
  • inventariseren van je persoonlijke kwaliteiten, verbeterpunten en ambities
  • bepalen van je persoonlijke doelen
  • eventueel inzetten van een evidence based test
  • opstellen van een persoonlijk carrièreplan
  • evaluatie

Pro Assistance werkt met gekwalificeerde coaches. Meestal zijn twee tot zes gesprekken over een periode van twee tot acht maanden genoeg om de gewenste doelstelling te behalen. 

Bijeenkomsten

Pro Assistance organiseert bijeenkomsten met lezingen of workshops over jouw vakgebied of algemeen carrièregerichte trainingen. Op de hoogte blijven? Meld je onderaan de pagina aan voor de periodieke nieuwsbrief waarin ook deze bijeenkomsten worden aangekondigd. Ook verzorgen wij op verzoek leergangen voor kleine groepen.

Direct meer weten? Bel ons en je weet meteen wat wij jou kunnen bieden.

Contact opnemen

Bel ons kantoor 020 301 67 80

“*” verplicht veld

Solliciteren

“*” verplicht veld