Interim kandidaten
aan het woord

“Pro Assistance gaat voor de lange termijn”

Het is geweldig, wanneer je als ZZP’er toe bent aan een volgende opdracht, dat je gewoon kan bellen met je vertrouwde consultant bij Pro Assistance. In mijn geval is dat Jacqueline van Heck. Een vakvrouw die mij al jaren kent, betrokken is en precies weet wat wel en niet bij mij past. Een goede match is dan snel gemaakt. Ook bij organisaties die ik zelf niet kende of waar ik nog niet aan had gedacht. Ik hecht veel waarde aan goede, persoonlijke intakegesprekken. Pro Assistance gaat voor de lange termijn, en maakt echt verschil door de kwaliteit van de dienstverlening. Niet op zoek, maar wil je toch even met een professional sparren? Ook dat kan!

Adry Vroegh

“Kwaliteit, Vertrouwen en Respect”

Sinds 2003 werk ik op regelmatige basis samen met Pro Assistance. In de afgelopen 15 jaar heb ik Miranda en haar team ervaren als ware professionals. Ze kennen de markt en weten hoe je de perfecte match maakt, niet alleen vanuit vakinhoudelijke kennis, maar ook vanuit persoonlijke eigenschappen. Samenwerking en verbinding gekoppeld aan het altijd leveren van kwaliteit zijn kenmerkend voor hun manier van zaken doen. Onze jarenlange samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Ook als we een periode geen opdrachten met elkaar doen, treffen we elkaar op regelmatige basis om te sparren over de markt of om over de andere belangrijke dingen in het leven te praten. Naast professionals zijn de medewerkers van Pro Assistance ook gewoon leuke en aardige mensen!

Ik ben van mening dat Pro Assistance een betrouwbare partner is voor bedrijven en freelancers.

Ellen Plug

“Professionaliteit staat hoog op de agenda”

Nadat ik Pro Assistance heb leren kennen vanuit de opdrachtgeverskant, hebben we nu een samenwerking met mij als opdrachtnemer. Wat een leuke club waarbij professionaliteit hoog op de agenda staat. De consultants zijn enthousiast, geïnteresseerd en zijn in staat de juiste match te vinden. Dit sluit mooi aan op de 3 speerpunten die zij nastreven; vakmanschap, vertrouwen en verbinden.

Dankzij Pro Assistance, heb ik als freelancer een leuke opdracht!”

Mirjam Koppe – van Ierland

“Zo'n prettige samenwerking gun ik iedereen”

“Pro Assistance is een van mijn favoriete opdrachtgevers. Ik werk met heel veel plezier met ze samen, vooral met consultant Mariëlle Bakker – van Leeuwen. Ze heeft zeer veel oog voor de persoon achter het CV. Dat vereist kennis, kunde en vooral geduld. Dit geeft veel vertrouwen en daaruit spreekt de intentie om een echte en goede samenwerking met elkaar aan te gaan.

Als bemiddelingsbureau voor o.a. freelancers maken zij, in mijn ogen, altijd de goede inschatting of een kandidaat en opdrachtgever een match zullen zijn. Zo heb ik via Pro Assistance een interim opdracht mogen doen bij een NGO. Ik kende de branche niet, maar Mariëlle was overtuigd dat ik de juiste persoon was en heeft daarin helemaal gelijk gekregen. De consultants bij Pro Assistance zijn zeer professioneel en toegewijd – zij verzamelen informatie bij zowel opdrachtgever als opdrachtnemer op een weloverwogen en intelligente manier.

Als freelancers aan mij vragen of ik nog een goed bemiddelingsbureau ken, dan noem ik altijd als eerste Pro Assistance. Zo’n prettige samenwerking gun ik iedereen.” 

Femke Buitelaar

“Investeren loont”

“Ik werk sinds 1998 als zelfstandige en sinds 2005 werk ik geregeld via Pro Assistance. Dat heeft een aantal prachtige opdrachten opgeleverd, o.a. als manager directiesecretariaat bij een grote verzekeraar.

Er is over en weer geïnvesteerd in deze relatie en dat levert een grote gunfactor op. Bij menig opdracht wordt mij gevraagd de werving & selectie van mijn opvolger te regelen en indien mogelijk betrek ik daar Pro Assistance bij, omdat ik vertrouw op hun expertise en omdat we op dezelfde golflengte zitten: kwaliteit in dienstverlening betekent net dat stapje extra zetten!”

Elise Steenbergen

“Constante factor in mijn carrière”

“Ik ken de consultants van Pro Assistance al vele jaren als betrouwbare partner. Hen heb ik dan ook als eerste benaderd toen ik als ZZP’er aan de slag ging.

Als ik aan Pro Assistance denk, dan denk ik aan kwaliteit, toegankelijkheid en een goede samenwerking. Het zijn zeer kundige professionals die weten waar ze het over hebben en de tijd nemen om je te leren kennen. Hierdoor geven ze opdrachten die echt bij mij passen.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij een constante factor zullen blijven in mijn carrière.”

Liz Alexander

"Aan een half woord genoeg"

“In 2007 kwam ik voor het eerst in aanraking met Pro Assistance. Sindsdien heb ik een aantal mooie, langdurige en diverse opdrachten met veel plezier vervuld. Ook de netwerkbijeenkomsten en het seminar over integriteitdilemma’s op de werkvloer eind 2013 heb ik, en velen met mij, als zeer waardevol ervaren.

De consultants van Pro Assistance zijn hartelijk, altijd wel geïnformeerd en goed op elkaar ingespeeld. Dat werkt heel prettig, zeker als er snel geschakeld moet worden. Na een aantal jaren fijne samenwerking en van tijd tot tijd intensief contact hebben we elkaar goed leren kennen en daarmee aan een half woord genoeg.”

Mandisa Oosterling

"Duurzame relatie"

“Sinds Pro Assistance mij in 2006 op mijn eerste opdracht als zzp’er bemiddelde, is zij een constante en waardevolle factor in mijn loopbaan. Ook gedurende periodes waarin we niet samenwerken investeert Pro Assistance tijd en hebben we regelmatig contact. Mijn contactpersonen zijn nog steeds dezelfde als 8 jaar geleden.

De communicatie is open, we volgen elkaars ontwikkeling en kunnen snel schakelen als dat nodig is. De match met de opdrachtgevers is altijd goed gebleken. Dit is een rechtstreeks gevolg van onze duurzame samenwerking.”

Miranda Eekhoudt

Solliciteren

“*” verplicht veld