Even voorstellen

Susanne Dijkens

Susanne Dijkens

Recruitment Assistant

“Succes is krijgen wat je wilt; Geluk is willen wat je krijgt.”

Susanne is na het VWO begonnen als medewerker Customer Care en heeft daarna diverse functies gehad van sales tot intercedent bij diverse middelgrote bedrijven.

In haar laatste functie was Susanne HR-representative voor een kleine start-up. Dit sprak haar heel erg aan, want ze had hier een uitgebreid takenpakket. Zij vervulde buiten haar rol ook de rol voor Office Manager en ze pakte de financiële administratie op. Na lange tijd als nummertje bij grotere organisaties gewerkt te hebben, was het een verademing om naar kunde ingezet te worden en geen machinaal werk te verrichten.

In 2022 kwam Susanne bij ons aankloppen. Ze was op zoek naar een bedrijf en functie waarin dezelfde diversiteit terugvond. De klik was er meteen: “Het voelde zo familiair toen ik binnen kwam, je kan hier echt jezelf zijn” en zo is Susanne binnen een week gestart.

Doordat Susanne houdt van een uitdaging, erg proactief en stressbestendig is en het leuk vindt meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden is de functie van Recruitment Assistant “the perfect fit”.

Solliciteren

“*” verplicht veld