Voor opdrachtgevers

Even voorstellen

Linda Kist

Linda Kist

Consultant

Linda heeft Japanse Taal & Cultuur gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie heeft zij in Japan gewoond en gewerkt waar haar interesse in ‘hospitality’ en management ondersteuning zich initieel heeft gevormd.

Na haar afstuderen was Linda als projectmanager bij de Dutch Japanese Trade Federation (DUJAT) nauw betrokken bij de herinrichting van de organisatie, zowel op bestuurlijk als organisatorisch vlak.

Tussen 2007 en 2018 heeft Linda zelfstandig als personal- en executive assistant voor verschillende bedrijven en overheidsinstanties gewerkt. Als PA van het bestuur van Women in Financial Services (WIFS) werkte zij nauw samen met executive managers van grote financiële instellingen.

De afgelopen vijf jaar heeft Linda als office manager gewerkt bij een consultancy kantoor in de vermogensbeheerindustrie. Hier heeft zij zich niet alleen beziggehouden met operationele- en secretariële ondersteuning maar heeft zij zich ook ontwikkeld op het gebied van hr en marketing.

Linda vindt het samenwerken in teams met alle verschillende karaktereigenschappen van mensen interessant. Als consultant bij Pro Assistance haalt zij veel voldoening uit het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Solliciteren

“*” verplicht veld