Voor opdrachtgevers

Even voorstellen

Houkje Minnen

Houkje Minnen

Marketing & communicatie

Je moet loslaten wie je was, om te worden wie je gaat zijn.

Houkje heeft gestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht vanwege haar voorliefde voor gastvrijheid, verschillende culturen en ondernemen. Na haar opleiding werkte ze als customer service medewerker bij Douwe Egberts en als projectmanager bij een innovatiebureau.

Houkje werkt graag in een omgeving waar een persoonlijke benadering, authenticiteit en professionaliteit samen komen. In 2015 is ze begonnen als office assistant bij Pro Assistance, waar ze haar organisatorische en ondersteunende kwaliteiten verder heeft ontwikkeld. In deze rol was ze verantwoordelijk voor het ondersteunen bij de front- en backoffice werkzaamheden. Eind 2017 nam zij afscheid en ging zij verder als zelfstandige in de rol Virtual Assistant op het gebied van marketing en communicatie.

In de volgende jaren bleef het contact en medio 2022 vertaalde dit zich weer in een samenwerking, ditmaal in de functie van marketing communicatie medewerker. Houkje houdt zich bezig met de online- en offline coördinatie van de marketing activiteiten.

Solliciteren

“*” verplicht veld