Wat kunnen we voor u doen?

Pro Assistance is er om opdrachtgevers en management support professionals met elkaar te verbinden. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om verder te gaan dan het oppervlakkige. We graven dieper om de ware behoeften achter een opdracht te begrijpen. We vragen door, niet alleen bij onze opdrachtgevers, maar ook bij onze kandidaten.

Onze missie is om ervaren assistenten te plaatsen in functies waar ze het best tot hun recht komen. We gaan niet voor het gemiddelde; we streven naar excellentie. Op die manier kunnen opdrachtgevers echt profiteren van de meerwaarde die onze betrokken professionals bieden. Dit realiseren we met een hecht team van gepassioneerde consultants. We zijn persoonlijk, flexibel en in staat om snel te schakelen. Maar bovenal handelen we altijd met wederzijds respect.

Bij onze zoektocht naar de juiste match sluiten we geen partijen uit, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, politieke overtuiging, seksuele geaardheid of fysieke gesteldheid. We geloven dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is, authentiek mag zijn en bovenal met plezier zijn werk moet doen.

Onze kernwaarden

Vertrouwen – gepassioneerd – persoonlijk – kwaliteit – respect – ambitieus – authentiek – aandacht

Hier staan we voor

Elke persoon is uniek, en elke opdracht is weer anders. Bij ons staan de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat centraal, ongeacht de aard van de vraag. Ons ultieme doel is pas bereikt wanneer zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden en gelukkig zijn. We hechten evenveel waarde aan het succes en de tevredenheid van beide partijen.

Ons curriculum vitae

Sinds 2003 hebben we een prachtige staat van dienst opgebouwd, met heel veel succesvol afgeronde opdrachten voor interessante opdrachtgevers. Dit tastbare bewijs is het resultaat van onze werkwijze, onze diepgaande expertise en ons doeltreffende netwerk. Aarzel niet om ons curriculum vitae op te vragen om ons verleden en onze prestaties na te vragen. 

Uw gesprekspartner

Onze deskundige consultants beschikken over uitgebreide kennis en begrip van het vakgebied, aangezien zij zelf eveneens ervaring hebben opgedaan als ondersteuner. Dit feit maakt hen zeer betrokken gesprekspartners, met elk hun eigen specialisme. Door hun unieke loopbanen en uiteenlopende werkgevers brengen zij elk een breed scala aan vaardigheden en perspectieven in om zo perfect aan uw vraag te kunnen voldoen.

MVO? Ja MVO.

De footprint die een werving & selectiebureau achterlaat is bijna nihil. Hoe klein ook, het is en blijft onze ambitie om continu de duurzaamheid van onze onderneming en van onze dienstverlening te verbeteren.

Onze Mensen

Directeur / Consultant
Consultant
Consultant
Consultant
Consultant
Recruitment Assistant
Finance & Operations manager
Allround Assistant
Recruitment Assistant
Finance Assistant & Contractmanagement
Marketing & communicatie

Kom je bij ons werken?

Vertrouwen – gepassioneerd – persoonlijk – kwaliteit – respect – ambitieus – authentiek – aandacht.

 

Dit zijn wij. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

Contact opnemen

Bel ons kantoor 020 301 67 80

“*” verplicht veld