Persoonlijk en transparant

Matchen is maatwerk. Naast de vereiste kennis en ervaring beschikt de best passende kandidaat ook over de juiste ‘zachte’ criteria. Het totale profiel is bepalend voor een succesvolle match tussen u, uw organisatie en de kandidaat.

Matchen gaat over complementair zijn aan elkaar. De functie-eisen zijn het vertrekpunt voor een goed intakegesprek. Bij voorkeur met degene voor wie wij bemiddelen. En vanzelfsprekend bezoeken we de werklocatie.

Matchen gaat over transparant zijn. Vooraf spreken wij met u de vergoeding af voor onze dienstverlening. Afhankelijk van het type opdracht is dat een plaatsingsfee of een uurtarief.

 

Selectieproces

Zoals gezegd, een kort en krachtig (door u geformuleerd) functieprofiel vormt altijd de basis voor een gerichte search binnen ons uitgebreide netwerk, ons kandidatenbestand met gekwalificeerde professionals en bij externe werving van talenten.

In de selectiefase stellen wij geschikte kandidaten voor. Bij een vaste functie duurt deze fase meestal enige weken, maar indien nodig, kan het ook vlotter. Bij interim opdrachten kunnen we, dankzij ons efficiënte werkproces, al binnen enkele werkdagen een geschikte kandidaat voorstellen.

Wilt u nog meer zekerheid? Dan kunnen we kandidaten ook aanvullend testen. En uiteraard worden referenties op uw verzoek gecheckt.

Garantie

Kwaliteit is onze gewoonte. Wij gaan voor een langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers. En dus zijn we nooit kort door de bocht.

Al tijdens het selectieproces hebben we regelmatig evaluatiemomenten. Gaat niet alles zoals verwacht, dan zorgen wij samen met u snel voor een passende oplossing. Na afronding van onze bemiddeling evalueren wij altijd met u het proces. Bovendien houden wij tot een jaar na plaatsing contact met u en met de kandidaat. Zodat we snel en adequaat kunnen anticiperen op eventuele ontwikkelingen.

Tijdens de opdracht van interim professionals houden we ook regelmatig de vinger aan de pols. En na beëindiging van de opdracht evalueren wij altijd samen met u het proces.

Contact opnemen

Bel ons kantoor 020 301 67 80

“*” verplicht veld