Opdrachtgevers aan
het woord

"We zijn blij met Pro Assistance!"

Vanessa Koomen, Manager Risicobeheersing, Brandweer Amsterdam – Amstelland

“Een veeleisende rol”

“Pro Assistance wist ons snel een aantal geschikte kandidaten voor te stellen voor een veeleisende rol. Toen de geselecteerde kandidaat, buiten hun schuld, toch niet bleek te passen hebben ze zich in de opdracht vastgebeten en gezorgd dat we zo snel mogelijk wel de juiste collega vonden. We zijn heel blij met de uiteindelijke afloop!”

Koen Peters, Executive Director, GOGLA

“Met succes”

“Al meerdere malen met succes een beroep gedaan op Pro Assistance. Ze verstaan de behoefte van de klant goed waardoor het makkelijk is de search (en eerste selectie) aan hen over te laten.”

Anita Dohmen, Secretaris Bestuur, Stichting Pensioenfonds ABP

“Schaap met vijf poten”

“Wij hadden geen standaard vacature en zochten het bekende schaap met vijf poten, waardoor het zoekproces naar de juiste kandidaat lastig was. Via internet vonden we een paar profielen die in de buurt kwamen en namen contact op met Pro Assistance. Zij begrepen direct wat we zochten en brachten ons wensen- en eisenpakket goed in kaart. Zij zijn er in geslaagd een geschikte kandidaat te vinden.

Wij hopen Pro Assistance lange tijd niet nodig te hebben, maar zullen in de toekomst, als het toch nodig blijkt te zijn, zeker weer een beroep op ze doen.”

Henk de Bruyn, CFO, Marvesa Holding N.V.

“Perfecte matches”

“Je mag best weten dat ik opzag tegen het werven van een nieuwe directiesecretaresse. Immers: deze functie is zeer bepalend voor hoe ik zelf mijn functie kan uitvoeren. Om het risico op een mislukking zo klein mogelijk te maken, hebben wij Pro Assistance ingeschakeld. In een eerdere organisatie hadden zij voor mij ook al een keer goed werk geleverd. Ook nu ben ik zeer tevreden. Ze hebben de perfecte match weten te maken. Het hele proces is efficiënt, zorgvuldig maar ook heel plezierig verlopen. Ik had echt keus uit meerdere benoembare kandidaten.

Ik denk dat het grote succes van Pro Assistance is dat zij zich dag in dag uit bezig houden met het werven voor dergelijke posities. Zij hebben zich mede daardoor echt gespecialiseerd in het beoordelen van kandidaten voor management ondersteuners, maar ook in het beoordelen waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. En dat levert dus perfecte matches op; zoals bij ons!”

Roos Zwetsloot, Directeur Uitvaartzorg, Monuta Uitvaartverzorging N.V.

“Op adequate en snelle wijze”

“De juiste Executive Assistant is voor mij – als President van een internationale organisatie – van onschatbare waarde; zij houdt het overzicht zodat ik de tijd heb me volledig te richten op mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Naast uitstekende skills waarover een Executive Assistant vanzelfsprekend beschikt, vereist dit vooral een in alle opzichten juiste persoonlijkheid. Een goede assistente is complementair aan mij als manager, attendeert mij op zaken die prioriteit hebben, maar is vooral in staat mijn leven op efficiënte en effectieve wijze te organiseren.

Pro Assistance is er opnieuw in geslaagd – op adequate en snelle wijze – voor mij de juiste assistente te vinden en dat zorgt voor een enorme rust en stabiliteit. Mijn dank is groot.”

Peter Bakker,  President van de World Business Council for Sustainable Development in Genève en voormalig CEO TNT 

“Rust tijdens turbulente periode”

“In de achterliggende turbulente periode heeft Hogeschool Inholland gebruik gemaakt van de diensten van Pro Assistance. Om de ondersteuning op het hoogste niveau voor het College van Bestuur in deze periode te kunnen borgen was flexibiliteit en begrip voor de positie van de hogeschool een vereiste. Tevens was voorwaarde dat de secretariële ondersteuning in “rust” bleef daar waar de omgeving van de hogeschool onrustig was. De ervaring die wij hebben opgedaan met Pro Assistance voldoet aan de door ons gewenste kwaliteiten. Een professionele bestuurlijke omgeving vraagt een dito ondersteuning. Pro Assistance is in staat gebleken dat te faciliteren.”

Doekle Terpstra, voormalig Voorzitter College van Bestuur, Hogeschool Inholland

"Wij kunnen op Pro Assistance rekenen"

“Ik kwam Pro Assistance al snel op het spoor toen ik de Executive Support markt verkende. Na de kennismaking, waarin meteen al de nadruk kwam te liggen op de wensen van Nissan, wist ik dat zij deze markt van binnenuit kennen. Dit bleek overigens ook uit de opdrachtanalyse en de kandidaten die daarop volgden. Pro Assistance is voor Nissan een professionele partner geworden waar ik op kan rekenen.”

Martien Heeremans, Manager HR & GA Dutch Nissan Group Companies and Deputy Managing Director, Nissan Motor Parts Center BV