UITNODIGING PRO ASSOCIATE LUNCH 2023

UITNODIGING PRO ASSOCIATE LUNCH 2023

Pro Assistance gelooft in de kracht van sterke groepen. Betrokken deelnemers, die op gelijk niveau werkzaam zijn en met elkaar inhoudelijk discussiëren, kennis overdragen en ideeën uitwisselen.
 
Graag nodigt Pro Assistance je uit voor haar 6e Pro Associate lunchbijeenkomst. Jouw tafelgenoten zijn gelijkgestemde vakgenoten. Zij die – net als jij – werkzaam zijn voor een CEO, bestuursvoorzitter, algemeen directeur of managing partner. Oftewel, werkzaam voor “de hoogste baas” van een organisatie.
 
Het thema van de “Pro Associate Lunch 2023” is “Artificial Intelligence …. een kans of een bedreiging?” De media staan bol van de berichten over AI en vaak hebben de artikelen hierover een negatieve ondertoon. Onze banen gaan verdwijnen door de komst van AI, AI verspreidt nepnieuws, AI gaat de wereld overnemen etc.

De inleider

Inleider Dasima Geskes gaat ons aan de hand van voorbeelden laten zien hoe je AI door het op de juiste manier in te zetten, juist voor je kan laten werken. Dasima Geskes is sinds medio dit jaar werkzaam als Executive Assistant bij Netflix, waar zij haar ervaring inzet bij de afdeling Content. Hiervoor heeft zij gewerkt bij organisaties als Nike en CBRE. Dasima fungeert als rechterhand, sparringpartner en vertrouwenspersoon van haar manager(s) en is als geen ander in staat mensen met elkaar in verbinding te brengen. Wij faciliteren de bijeenkomst en zetten de kaders. Zodat je in een vertrouwelijke omgeving een gesprek met elkaar kunt voeren. Het doel van de bijeenkomst is om van elkaar te leren, nieuwe inzichten te verkrijgen en geïnspireerd te raken.  

Praktische informatie

Datum dinsdag 7 november 2023
Tijd 12.00 uur – 14.00 uur
Locatie Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee

Wij stellen je komst zeer op prijs en zien daarom uit naar een positieve reactie. Ook als je niet aanwezig kunt zijn, horen we het graag. Aan- of afmelden vóór 4 november 2023: via Sanne Richters [email protected] of 020 301 6780. Laat het ons ook weten wanneer vervoer een probleem vormt.

Deze uitnodiging is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Solliciteren

“*” verplicht veld