Voor opdrachtgevers

Even voorstellen

Sanne Richters

Sanne Richters

Recruitment Assistant

De zelfstandigheid en diversiteit in deze rol maken dat geen dag hetzelfde is.”

Na een opleiding te hebben gevolgd op het gebied van schoonheidsverzoring heeft Sanne 8 jaar in de wellness gewerkt. In 2016 verhuisde zij vanuit Ede voor de liefde naar Rotterdam en koos ervoor een baan in de ondersteuning te gaan zoeken. Zij kwam terecht bij Regus en heeft over een periode van 6 jaar op verschillende locaties de functie van Office Manager vervuld. Hierbij was Sanne verantwoordelijk voor de receptie, een stukje administratie en diverse facilitaire zaken. 

Medio 2022 was het tijd om een volgende stap in haar carrière te zetten en kwam Sanne in contact met Pro Assistance. Het klikte gelijk en al snel maakte zij de overstap naar de functie van Allround Assistant. Sanne heeft een divers takenpakket: zij ondersteunt op zelfstandige wijze de consultants tijdens het gehele wervingsproces op administratief gebied, draagt zorg voor het office management en vervult de rol van gastvrouw. 

Met haar enthousiasme en gastvrijheid draagt Sanne bij aan onze professionele uitstraling richting klanten en kandidaten.

Solliciteren

“*” verplicht veld