Bedankt!

We hebben je sollicitatie ontvangen

Dank je wel voor je sollicitatie. We hebben deze in goede orde ontvangen en gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Heb je in de tussentijd nog vragen of opmerkingen, dan kun je altijd telefonisch contact met een van onze kantoren opnemen of mailen naar [email protected]

Reageren

Je kunt solliciteren op een concrete vacature of via een open inschrijving. In beide gevallen ontvang je een ontvangstbevestiging van ons. Zodat je weet dat jouw gegevens goed bij ons zijn aangekomen.

Beoordelen

Na ontvangst van jouw gegevens beoordelen wij jouw cv en eventuele motivatie en kijken of er voldoende aanknopingspunten zijn. Is dat het geval? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met een van onze consultants, bij ons op kantoor. Zijn er te weinig raakvlakken, dan laten we jou dat uiteraard ook eerlijk weten. In beide gevallen weet je binnen enkele dagen waar je aan toe bent.

Vervolgtraject

Biedt ons kennismakingsgesprek perspectief (voor jou en voor ons) en is er op dat moment een passende vacature, dan stellen wij jou aan deze opdrachtgever voor. In het traject dat volgt begeleiden wij jou uiteraard.

Is er op dat moment geen passende baan, maar zien wij wel mogelijkheden voor je in de nabije toekomst? In dat geval houden we, als jij dat ook wilt, jouw cv in portefeuille.

Solliciteren

“*” verplicht veld